vrijdag, 02 juni 2017 17:25

Vacature: website bouwer

Written by
Rate this item
(0 votes)

Website-expert gezocht

Muslinked is een netwerkorganisatie voor high potentials met een diverse achtergrond. Wij hosten en organiseren netwerkevents in samenwerking met grote partners. Muslinked is actief op drie domeinen: ondernemerschap, onderwijs en de social profit. Ons doel is vooral een brug te zijn tussen bedrijven en organisaties enerzijds en de young professionals anderzijds. Meer kun je lezen op onze website: muslinked.be/visietekst (klikken! Dan kun je ineens zien wat je al gaat verbeteren aan de website).
Voor die website hebben wij - een bestuursploeg die het verschil tussen Joomla en Wordpress nauwelijks kent – een IT-master nodig. We weten heel goed wat we willen en zijn bereid google translate te gebruiken om onze verwachtingen te vertalen naar  IT-taal. Wij ontvangen je alvast met open armen!

Takenpakket

Web Design/Development: je staat in voor het opbouwen en onderhouden van de website. Deze website moet enerzijds functioneel en anderzijds visueel aantrekkelijk zijn. Hiervoor combineer je jouw creative skills met je technische kennis. Op dit moment draait de website op Joomla, maar we staan open voor elk alternatief systeem.

Social Media: samen met de copywriter en marketing manager werk je een goede marketing strategie uit. De links op de website worden correct weergegeven en de integratie met onze social media wordt maximaal geautomatiseerd. Je verstopt ook trackers in de webpagina’s zodat we altijd kunnen achterhalen welke items het meest gelezen worden.

Programming: je staat in voor de goede opbouw van website. Hiervoor kan je gebruik maken van frameworks, of kan je jezelf goed behelpen met CSS/PHP/HTML. Jij begrijpt termen als PHP, JavaScript, Joomla, WordPress, Drupal en Adobe.

Extra tools: De website moet ook een ledenbestand kunnen hosten gelinkt met een event-planner en een nieuwsbrief kunnen versturen. De optie om specifieke tools aan te kopen is mogelijk.

Marketing: je bent mede verantwoordelijk om de website in de kijker te zetten. Je werkt mee uit hoe de website naar boven kan komen bij verschillende zoekacties.

Profiel

Je bent in het bezit van een bachelordiploma Communicatie of gelijkwaardig door ervaring.

Zeer goede ICT-vaardigheden is vereist.

Je bezit een zeer goede talenkennis in woord en geschrift van de gangbare computertalen.

Aanbod

De mogelijkheid om je vrijwilligerswerk quota te halen (gemiddeld ligt het rond 88 uur per jaar, kom je er al?)

Een sterk netwerk van ondernemers, beleidsmakers en coördinatoren waar je op kunt terugvallen. En zij hebben ook vaak websites nodig.

Een levenslang lidmaatschap van Muslinked. De beste incentive, want we gaan massa’s groeien door uw goed ontworpen website.

Vragen?

Bel naar Illias Marraha op het nummer +32 488 36 96 81 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken alvast uit naar je motivatiebrief en cv.

Read 770 times Last modified on vrijdag, 02 juni 2017 20:43

Related items

Free Joomla! template by L.THEME